• officeemalab

Cum comanzi un tort din vârful patului?

Știai că în ultimii 7 ani eMAG a cheltuit fără prea mare success împreuna cu Visa și Mastercard milioane de euro pentru ai convinge pe români să plătească cu cardul?

După 7 ani și milioane de euro investite, în acest an de Black Friday au reușit să crească procentul de plăți cu cardul de la 10% la 38%.

Ce nu au reușit banii și corporațile în ani de zile, a reușit această criză Covid 19, care în doar câteva zile a crescut plățile cu cardul pe Emag la 60%, iar în București chiar până la 75%. Această criză ne-a împins să ne adaptăm la un alt stil de a comunica, a interacționa și chiar de a cumpăra.

Noi ne-am gândit să venim în ajutorul tău și să creăm un ghid de comandă pentru torturi în 5 pași simpli pentru a putea da o comandă, fie la cofetărie, fie din confortul casei tale în doar câteva minute fără să mai pierzi timpul făcând drumul până la cofetărie.

Ești pregătită? Să-i dăm drumul.  1. Primul lucru pe care ar trebui să-l știi este sortimentul (compoziția). Dacă nu ai mai gustat prăjituri de la noi sau îți dorești un sortiment nou, apasă aici > Meniu secțiunea >Torturi, apoi alege din categoriile >Torturi clasice, >Torturi mousse, >Torturi personalizate și >Torturi evenimente. Fiecare tort este prezentat cu lux de amănunte. (CLICK AICI- pentru a ajunge la meniu)

  2. Acum că ai ales sortimentul vei vrea să știi cât de mare să fie tortul(cantitatea). Tot ce trebuie să știi este numărul de persoane pe care vrei să le servești cu o felie de tort. Dacă sunt 20 persoane atunci un tort de 2kg îți este suficient (am calculat 100 gr. de prăjitură/pers în medie). Ține cont că nu toată lumea mănâncă tort și de cele mai multe ori rămân 2-3 felii și pentru a doua zi.

  3. Dacă vrei un Tort cu foaie comestibilă atunci trebuie să știi următoarele lucruri: Există 2 dimensiuni de foi pe care le putem imprima, cea mare format A4, iar cea mică, jumătate de A4 (1/2 din A4). Pentru o foaie A4 tortul trebuie să cântărească minim 2,5kg, iar pentru cea ½ din A4 tortul trebuie să cântărească minim 1,3 kg.

  4. Dacă vrei un Tort cu Marțipan pe un singur etaj trebuie să știi că marțipanul este destul de greu și trage la cântar. Iată cum calculăm noi:

Câți oameni vrei să servești din acel tort? Haide să luăm exemplul de la punctul 2 cel cu cantitatea: “Vrei să servești 20 de persoane și ai nevoie de 2kg. de tort “dezbrăcat”.

  • Tortul este “îmbrăcat” cu marțipan și acum cântărește aproximativ 3kg.

  • Dacă peste “îmbrăcăminte” mai adăugăm alte elemente de décor sau figurine greutatea tortului poate să ajunga la 3.5- 4kg.

Un tort cu marțipan se comandă cel puțin cu 72 de ore înainte de ridicare. Când faceți comanda să aveți pregătite poze cu modelul pe care îl doriți.


Comandă cu încredere și cu o atitudine pozitivă!

În grupul cu care ieșeam în oraș acum câțiva ani era o domnișoara care mereu comandă lucruri care nu erau în meniu și încă de când comandăm băutura se lua de ospătari. De fiecare dată când venea ospătarul cu mâncarea, în farfuria ei ceva nu era bine, ba nu era făcut puiul, ba s-a încurcat bucătarul și i-a pus altceva în farfurie, ba nu-i plăcea mâncarea. Și mergeam mereu tot la alt restaurant. Atrăgea prin atitudinea ei toate greșelile.

Tu ce obstacole ai întâmpinat atunci când ai comandat prăjitura online?

0 afișare
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Inscrie-te aici pentru oferte

© 2019 by Pikant Media.